Covid-19 en het nieuwe werken

Nu thuiswerken de ‘nieuwe norm’ wordt, kijk je misschien met nieuwe ogen naar de mogelijkheden voor online leren en het delen van kennis terwijl je werkt in meer verspreide teams binnen je organisatie, netwerk of partnerschap.

CPC maakt al lange tijd gebruik van online tools en methodes. We hebben bijvoorbeeld interactieve workshops en webinarbijeenkomsten ontwikkeld en actie-leerprojecten geïmplementeerd via online enquêtes en betrokkenheid van belanghebbenden.

Omdat we constant op zoek zijn om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en efficiente dienstverlening van hoge kwaliteit  te leveren, hebben we deze online praktijken in een vroeg stadium ontwikkeld. Onze ervaring in capaciteitsopbouw en professionele training met behulp van blended learning-benaderingen en coaching was hierbij behulpzaam.

Dus als we in deze speciale tijden vanuit ons thuiskantoor blijven werken, zien we dat deze nieuwe praktijken het nieuwe normaal worden.

Neem dan ook gerust contact met ons op als we jou of je organisatie op welke manier dan ook kunnen ondersteunen in het ontwikkelen van deze nieuwe manier van werken, leren en kennisdelen.

Blijf veilig, blijf gezond en wees voorzichtig.
Wouter Hijweege

 

Covid-19 en het nieuwe werken